Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner


Denna morgon väcktes jag
av svala droppar
mot fönsterrutan

Gick upp och började dagen
i en känsla av lycka


Ni vet hur det är
när man bara måste öppna munnen
tala ur skägget
säga sin sanning

Och allt som man byggt upp tillsammans
rämnar, faller ner
tornet rasar

Man tror att nu är allt slut
vi har nått vägs ände

Gjorde allt vi förmådde


En tid senare får vi se
något som öppnar vårt hjärta igen

En bild som väcker en känsla
från ett minne
som vi delar


Plötsligt sträcker vi ut
den där handen som sa stopp

Ställer frågan
Är du där?
Finns ännu hopp?

Och så börjar vi om
Som höjda från en ny platå

När vi ser tillbaka










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-18 07:21



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
En hoppfull dikt. Vackert!
2023-06-18
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP