Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tre ord: Oförutsedd, ingen, ommöblerar fick jag av Lena Söderkvist. 18 ord lades till av mig. Prima dona, Gunwale, TrollTörnTrappan bidrar också i denna stafett. Och Respons, som jag ska välja ut tre ord till strax.


Ny fåtölj, nya möjligheter? Stafett

Ingen kunde väl ana...

händelsen var helt oförutsedd

jag var totalt oförberedd

Jag vann IKEAfåtöljen "Svana" !

Liv du ommöblerar, helt oombedd.




Bunden vers av Cikoria Blå VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-24 12:48



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, nu blir hela livet förändrat! ”Fåtölj-effekten” är välbekant …
2023-06-26

    Lena Söderkvist VIP
Perfekt användning på orden. Roligt och rimmande blev det. Starkt.
2023-06-25

  Respons VIP
Kul!
2023-06-25

  TrollTörnTrappan VIP
Att få en fåtölj... kan få ofantliga följder?!? Eller inget särskilt alls - bara bli en bekväm (s)vana.
2023-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP