Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Värmebölja, fan och väck fick jag av Gunwale. Tre ord skickas till Respons. Stafetten vandrar vidare utan klippan TrollTörnTrappan. Hur ska det gå?


Debattinlägg stafett

En värmebölja hotar hela världens djurliv och växtlighet
Väck alla sovande makthavare
Vädja om klokhet och framsynthet.

Mvh Fan av klimatförbättring




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-20 16:38



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Kul att du valde andra betydelser av (två av) orden du fick. (Men värmebölja är värmebölja!)
Viktigt budskap.
2024-05-20

    Lena Söderkvist VIP
Ett bra debattinägg. Hoppas det når makthavarna.
2024-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP