Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söka lyckan?

Ska man jaga...jaga jaga...söka lyckan...

näh, tror inte det är min melodi.

Lyckan kommer varsamt, mjukt, långsamt

till dig

i den stund du känner:

Det här är bra för mig

Det här tar jag till mig

Jag tar emot det, ja...

Tag emot varje dag

som en gudomlig gåva.

 

Bohemen i högsommaren




Fri vers av bohemen VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-01 17:26



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
precis så!
2023-07-01
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP