Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Strövande, inte strävande


Fri lufsare

En fri lufsare lufsar fritt
Genom tillvaron
Obunden av konventioner
Och ostyrd av mål

Taoist, javisst!
Men gillar alla läror
Så länge de lär ut
Hjärtats väg

Varthän? Just hit
Varifrån? Samma plats
Vart sen? Tillbaks
Varför? Gud vet

På jorden behövs
Inte mycket mer
Än vad som ryms
I en ränsel

Från högsta höjd
Ligger konsten i
Att ta nästa steg
Utan ansträngning

I ögonhöjd
Är skrattrynkor
Det som avslöjar
En fri lufsare




Fri vers (Fri form) av Lejonorm VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-07 16:28



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Skönfri-givande rader!
I musikalitetens
egensinnigt
svävande
tonhöjd.
;)
2023-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Lejonorm
Lejonorm VIP