Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söta små ord

jag lägger mitt huvud mot ditt bröst och jag hör ditt hjärta
det viskar till mig
viskar söta små ord
får mig att falla
falla ner i dess djup
och där sluter det sina armar om mig
precis som du gör nu
och lovar mig allt jag någonsin drömt om

sen slår det i samma takt som mitt
och ger mig allt som är ditt
dina skratt dina tårar dina minnen
du är mina drömmar, det viskar alla mina sinnen
så jag trycker huvudet tätare intill ditt bröst
och hör ditt hjärtas ljuva röst
och jag hör de söta små orden tydligare än nånsin
för nu viskar mitt hjärta i kör med ditt
och så, blev våra hjärtan ett
kärleken var för oss lätt




Fri vers av eih rosenlund
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-09 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eih rosenlund