Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
21 ord sammanlagt. De tre orden: vissa, rötter och kuslig gav Lena Söderkvist mig. En handfull skrivande personer deltar i denna poetiska lek.


Skogen skräms. Stafett.

Vissa kvällar i skymningen

tog sig trädens rötter

ut över stigen

Vandrare snubblade

Stämningen i skogen

förbyttes från vänlig till kuslig.










Fri vers (Prosapoesi) av Cikoria Blå VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-12 10:13



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Häftig bild du ger upphov till, riktigt sagolik och samtidigt ursvensk. Fast jag skulle nog kalla den för prosapoesi.
2023-07-13

  TrollTörnTrappan VIP
Spännande hur rötter liksom får fötter.. ..sådan skräckartad liten saga!!
2023-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP