Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från den 24 juli 2020


Smitta.

Tänk om jag
är en smitta
av något slag?
En virus-bakterie-tant
en sjukdomsvariant.

En sådan man bör
akta sig för.
Inte rör.
Och om man gör.
Man döden dör.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-07-24 08:41



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Den känslan har jag olustigt nog genomfarits av många gånger. Känner igen mig!
2023-07-24

  Gunwale VIP
Ja, sådär kunde man tänka ibland under den värsta pandemitiden! Man kunde ju inte veta vad man ev bar på!
Kanske jordklotet tycker att människorna nu har blivit ett farligt virus?!
2023-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP