Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack


Tack för nattens regn
morgonens dagg.
Tack för blommande äng
nyponets tagg

Tack för humlor och bin
som pollinerar allt
Gör trädgården fin
multiplicerar tusenfalt

Tack för familj
i nöd och lust
doft av vanilj
och äppelmust

Tack för min hjärtats kär
min förtrogne vän
tack att vi glädje och börda bär
vägen fram till himmelen




Bunden vers (Rim) av Flying Anna
Läst 81 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-25 12:14



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Vackert rimmad tacksamhet! Något att lära av....
2024-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna