Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna foton


Kyrkor

 

Spritkyrkan
Sankta Maria kyrka
avkoppling
omkoppling
fritid
tid av frid

Ett elektroniskt ljud
meddelar den lilla människans
ankomst till livet
vi bromsar in på en rastplats

En man ger sitt
tillstånd
till en allians

Vem talar om fred
och frid

Vågen blöter en fot
vattnet kylslaget
drar sig åter
till havet

Jag ser ditt ansikte
på bild
dina ögon är öppna

Vänster hand
blir alltmer villig
att låta bokstäverna
bilda ord

 

© Eva Hedlund fd Langrath 2023




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-07-25 12:28



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Att gå in i en kyrka är ett sätt att stanna upp. Dess mäktighet gör att vi ser vår egen litenhet.
2023-07-26

    Sefarge VIP
Jaa kyrkor givandes en känsla
med"tid av frid"såsom
denna"tidlösa" dikt!
;)
2023-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP