Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick orden grädde, händer och energi av Lena Söderkvist. Arton ord senare är jag klar med mitt bidrag. Respons ska få tre ord av mig. TrollTörnTrappan, Gunwale och liktenelegi deltar också i stafetten.


Energirik kick. Stafett 103

Grädde vispas länge, blir till smör.
Skickliga händer detta gör.
Gyllene fett breds på valnötsbröd.
Energi som ger livet extra glöd.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-07-30 21:25



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fantastiskt hur du lyckas få till det med få ord att bygga på!
2023-08-01

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt. Du slår annonsmakarna!
2023-07-31

  TrollTörnTrappan VIP
"Gyllene fett" blev ett lyckat uttryck! Gillar därtill likheten mellan "gör & glöd".
2023-07-31

    Lena Söderkvist VIP
Mums, vad gott du får det att låta som.
2023-07-31

  Respons VIP
En dikt som får det att vattnas i munnen...
2023-07-31

  Gunwale VIP
Valnötsbröd med smörklick
blir en humörkick …
Kul att smöret från LS tog sig vidare!
2023-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP