Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bearbetar Max Tegmarks Sommarprogram ;)


Future


Trögare än trög
Roboten har lackat ur
Vi ett stycke kött




Bunden vers (Haiku) av Jane S VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-02 17:39



Bookmark and Share


    Hoddmimer
Läs, vilket du säkert redan gjort... https://www.mit.edu/people/dpolicar/writing/prose/text/thinkingMeat.html herr Tegmark är alltid en trevlig bekanskap.

2023-08-03

  lodjuret/seglare VIP
Det finns böcker, filmer, teater, tv-serier och rädsla eller känslan av tacksamhet, av, om och kring robotar. Själv tänkte jag senast idag på hur ängslig en passagerare i tunnelbanan lät en gång när min väninna talade med vanlig röst och jag svarade med min stela robotröst... Han bad mig tala med vanlig röst, när jag provade om min kompis 'hörde mera' något jag sade, om jag talade med entonig röst. Avsedd effekt uteblev inte. Att jag inte är rädd för att 'möjligt göra bort mig', beror på att jag gjort det möjliga redan förut.
2023-08-02

  lodjuret/seglare VIP
Futurum necesse est
2023-08-02

  Larz Gustafsson VIP
Utan Jesus finns ingen framtid.
2023-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP