Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Copykatten

Kändisar på glid
Carola bränner böcker
AI copycat




Bunden vers (Haiku) av Jane S VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-07 10:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En man sade till Margaretha.
Antingen är du A, dum i huvudet.
Eller så är du B, något annat fel.
Margaretha såg ut att fundera en stund och utbrast sedan.
- Jag brukar visserligen svara B, men i det här fallet får det nog bli C. För jag tillhör här undantagen.
2023-08-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag bränner också böcker.

2023-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP