Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tu skola vara ett

Lev idag
Dö imorgon,
spelas nu på radion.
Tänk att ingenting har förändrats
på så många årtusenden!
Viljan att leva är livsavgörande
känslan av den närvarande döden
ger kraft åt känslan att vilja leva.
De tu skola vara ett.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-13 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP