Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtans giftorm

Smärtan biter mig som en giftorm,
kroppens alla känselnerver knyter sig.
Jag har sett tunneln
men nekade att gå in i den.
Jag vill leva
jag vill finnas
jag vill känna
men om jag vaknade upp en morgon
utan att känna någon smärta,

då skulle jag nog dö...




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-07 11:53



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
väldigt starkt Angela
Berörande
2024-05-08
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP