Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamvarg.

Känslan av ensamhet, även när man är omgiven av människor.

Djupa konversationer med vänner, ändå så vet de inte 80% av vem jag är egentligen.
Smärtan av att mina bästavänner har ”bättre” bästavänner som de klickar mer med.

Jag är nästan två decennier gammal och har alltid känt mig så ensam i slutet av dagen.

Den stora frågan, är det mig problemet eller felet ligger hos? Eller är det andra som inte tar tiden till att lära känna mig och uppskatta mig för den jag är?

Så många olika sidor av myntet, ändå blir jag inte klokare.




Fri vers (Fri form) av Arg Figur
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-03 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arg Figur
Arg Figur