Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under skyfall

Tre djupa andetag
Men luften känns så kvav
Det är ett heltidsjobb, att bara slappa av
En åska mullrar i mig
En tyst storm inuti
På bara knän med knäppta händer, vädjar jag om amnesti

Och regnet är som sylar
Jag kan inte stå pall
Min hud är tunn och skör, den går sönder under skyfall

Och regnet är som sylar
Mot hud så blöt och kall
När luften lämnar mig
Som ett skadeskjutet rådjurs, allra sista skall




Fri vers (Fri form) av Ställföreträdaren
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-29 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ställföreträdaren