Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Al Pacino kör porsche

Det var en gång en otroligt full gubbe vars ankor hade tio kön.
Ankorna älskade att läsa samtidigt som de lyssnade på böneutrop.
Varje anka hade en egen Porsche 911 fast ingen hade körkort.
Gubben älskade sina ensamstunder och blev alltid förbannad när ankorna inte gav honom en ensamstund.

Gumman var alltid död.

På grund av det älskade gubben att sova med hennes gamla stringtrosor.
Grannen tyckte gubben betedde sig extremt normalt men ibland som två drakar som älskade med gumman.

Den store grannen doftade ägg vilket dödade fem grannar och ankor.

Ett annat riksdagsparti hette Anksossarna och de hatade svanar och de som inte gillade Wolf of Wallstreet.
Svanmoderaterna älskade anksossarna, de hade barn tillsammans.
Barnet hette Måscentern och den var icke-binära Leonardo DiCaprio.

Al Pacino! O, Al Pacino! O!




Övriga genrer av Freds-Samurai
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-10-10 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freds-Samurai

Senast publicerade
Al Pacino kör porsche
* Se alla