Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


stupet

Öka takten Lämmel du lämmel
Var finns där nedanför kanten?
En bättre värld eller den gamla varianten?




Övriga genrer av Carl-William Tovås
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-10-15 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-William Tovås
Carl-William Tovås