Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilt blod

Min vita varg,
jag bugar mig
för dina anor
vargens tid,
vargens banor
mina
visst är vi fria
inom gränser
ingens herre,
ingens slav
men ännu finns
nåt vildare,
en sav
som stiger upp
i dina ögon,
mina
ben som bär
över fjärden
mot en glänta
där en fälla
slog igen,
brand av längtan
som vi när
att bända brett isär
ett rostigt järn,
de av vilt blod täckta
låsta gångjärn
som skär,
ska vi bryta
bli till de
vi är.




Bunden vers (Rim) av Lustverket VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-10-20 12:26



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Topnotch! Älskar titeln också.
2024-05-14

  Recycled Redhead 3.0 VIP
Aldrig ge sig
Alltid slåss
Alltid alltid
bryta loss
från repets snara
Bara
Vara
2023-12-10

  Respons VIP
En dikt som får mig att tänka att det kostar ofta ett högt pris i form av lidande att få vara den man är. Starka bilder av fällor med järn och blod.
2023-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP