Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra liv sparas i ”molnet” , våra handlingar är ”på mail”.

Jobba, jobba, jobba… idag, imorgon, igår.
Jag mins inte riktigt världen som sträcker sig utanför.
Inte ens med hastiga blicken hinner jag omfamna ”idag”.
Inte hinner jag andas - tills verkligheten hinner ikapp.
Våra liv sparas i ”molnet” , våra handlingar är ”på mail”.
”Var Vänlig - dröj” är vår mantra, ”ditt nummer i kön ” är revelj!




Bunden vers av Poetinvardagen VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-27 18:11



Bookmark and Share


  Poetinvardagen VIP
Kämpendahl - vi kommer dit i sinom tid.
2023-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Poetinvardagen
Poetinvardagen VIP