Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I himlen dansar vi

När mörkret täcker hela landet.
I fjärran höjder finns det lite glimt
Där solen speglas i briljanta
Snövita diamanterna av is.

De ligger där det ingen kommer
De kallar oss som vågar dit.
Vi släpper aldrig taget om varandra,
Försvinner vi i ögonen ömsint.

Vi öppnar våra själar till varandra
I himlen dansar vi trotts mörkrets filt.
För ljuset tändes starkt i våra hjärtan,
Försvinner i varandras ögon vi ömsint




Bunden vers av Poetinvardagen VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-11-24 18:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så du är alltså förvissad om att du är på väg till himlen?
2023-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Poetinvardagen
Poetinvardagen VIP