Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


I vettlösheten

Mitt i det grå
när vettlösheten breder ut sig
över världen
fäller träden sitt guld

En misstanke
inrymmer två skolor
på den trygga platsen
där guldet täcker marken

En film med krigets fasor
en röst som ber
"Even if I am crazy. Let me follow love, follow love.”

Under vår balkong
lyser guldet på grå asfalt

Jag ber att
kärleken orkar
kämpa sig in
i vettlösheten

 

©Eva Hedlund fd Langrath 2023

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-11-08 20:43



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En text där otrygghet bryter sig in på flera områden. Det känns som att ljuset finns där, att se; om vi förmår se efter ordentligt .
2023-11-09

  Anya VIP
Jag instämmer i din bön. Du väver in höstens vackra med vettlösheten. Det engelska inslaget är så bra.
2023-11-09

  Bibbi VIP
Amen!

2023-11-09

  Sparvögat VIP
Ja, låt oss be ~ att kärleken
fördriver mörkrets makter…
2023-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP