Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna bilder


Livet passerar

 

Träden passerar
utanför ett fönster
röda blad
insprängda här och där

Livet ringlar
på ogådda vägar
fönstren i husen
gapar tomma

Himlen blå
sommaren håller sig kvar
vindlar sig in i hösten
som du vindlat in i mitt liv

Samtalen rör sig
runt i tågets vagn
om smått och stort
om förr och nu

Intill mig vilar en oläst bok
den lästa vilar ännu inne i mig

Striden fortgår ständigt
livets vara
krymper
dag
för
dag

 

©Eva Hedlund fd Langrath september 2023

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-11-14 11:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2023-11-15

  BenGust VIP
Fint sammanhållen bild av livet
som något pågående och
bortvindlande.

2023-11-14

  Sparvögat VIP
Livets sång som vilar stilla ~
i de lästa och de olästa bladen…
Orden berör mig!

2023-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP