Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Dagen innan

 

Träden förbereder
sin vila
en ensam svan
sträcker sin hals

Lampskärmen
förändrar ljuset
bokens sidor
antar en ny färg

Hunden vilar
tillitsfullt
på en säng
omgiven av röster

Imorgon tas ett avsked
på många platser
inte bara hos oss
kommer minnen att delas

Gardinen lägger
sina veck
över ett spröjsat fönster
himlen svart utanför

 

©Eva Hedlund fd Langrath oktober 2023

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-11-16 10:46



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Många bilder ryms här i ett berörande kollage, där avslutningen lämnar en dov efterklang .
2023-11-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlade bilder och tankar dagen och kvällen innan det är dags att ta avsked kommande dag.
2023-11-17

  Bibbi VIP
Fint.
2023-11-17

    Lena Staaf VIP
Fint om stilla avsked.
2023-11-16

  Sparvögat VIP
Fina ögonblicksbilder famnar du…
2023-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP