Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya former


Det singlar ner
i mina celler
ny kraft

Som snöflingor
individuella
i sin form

Jag är fortfarande stilla
i gryningen
Beskådar förloppet

Förundrad
över nyheten
förvånad

Att det kan komma
nya former
genom hela livet








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-11-17 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP