Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna foton från Nobel Prize Light


Det osynliga

 

Mycelium
under mark
nätverk av hyfer

Livnär sig på det döda

Ljuset förvandlas
byter färg
barnen dansar
i ljuscirkelns mitt

Mitt i svampvärlden
sitter en groda

En nyckel vrids om
till ingen nytta
kölden
har krupit in

Vägen har tappat riktning
saknaden
intar
rummen
i väntan på barnet

En nyckel vrids om
efter att startkabeln
anbringats

Vi far ut i mörkret
vägen vindlar
mellan vitklädda
grenar

 

©Eva Hedlund fd Langrath 2023

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-12-06 18:44



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Tänker mig att barnen bidrar med sitt vägledande ljus i denna annorlunda komposition, som väcker nyfikenheten
2023-12-09

  Anya VIP
En drömsk bild frammanas. Intressant.
2023-12-09

  Bibbi VIP
Begrundar.
2023-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP