Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslorna starkare med tiden

Det e så uppenbart
Efter stängt in alla känslor
Bara kallt fokuserat
Fullständigt
Köttat in
För din överlevnad
Under 1,5 år
Så är strängarna känsligare
Det vackra vackrare
Kärleken starkare
Nuet viktigare
Känslorna yvigare

Jag är räddare
Att mista
Mindre rädd
Att vara
Bättre att värna
Om dom ser mig
Lättare för
Fuck you
Om inte

Så sanna klyschor
Som många fnyser åt
”Har du inga barn så vet du ingenting om hur d är”
Samma med Cancer
Har du inte slagits mot döden
Hur fan ska du då veta

Behåll dina åsikter om saker
Du inte kan känna
Kan förstå känslor av
Du sjunker till värde
Noll

Har svårt att stundtals
Kontrollera
Vad jag känner
Överflöd
Av allt
Sedan jag försiktigt öppnade
Dörrarna
En tid Efter sista slaget
Där jag stod
Med blodig svärd
Efter att
Dödat döden

Så tyst
Bara det
Tyst
Lyssna
Krama
Men tyst




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2023-12-08 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP