Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid vid din sida

Jag minns din blick
Ser den lika klart idag
En avgrund
Tomhet
Ensamhet
Som tände alla cylindrar inom mig
Reser du
Reser jag
Oavsett destination
Å du reste genom helvetet
Med en styrka
Som jag aldrig kommer att förstå
Bara minnas med nån konstig stolthet
Jag förstod att du tagit mina ord
Längst in i din själ
Du såg
Visste
Kände
Var jag fanns
Kanske kände vi en gemensam styrka
Kanske bar vi varandra
Tiden löper vidare
Tids nog
Kanske du får bära mig.




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-13 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP