Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Martallen

 

 

 

 

Händelser slår rot

som martallen vid klippan

 

Människans minne

 

 

 

 

 

(C) Beatriz Quevedo de Hansen




Bunden vers (Haiku) av Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-12-13 13:39



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om denna innehållsrika haiku med minnen i martallens rot såväl som i människans minne.
2023-12-14

  Peter G VIP
Som en mycket komprimerad berättelse där varje ord ges mycket betydelse! Bra och tänkvärd haiku!
2023-12-13

  Kajan VIP
En slags sparsmakad skönhet, på ett flertal plan, finner jag i texten.
2023-12-13

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra tänkt och skrivet.
2023-12-13

  Sparvögat VIP
Så vackert ~ så tänkvärt…
2023-12-13

  KYREUS of Sweden
Fint skaldat
2023-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Beatriz Quevedo de Hansen
Beatriz Quevedo de Hansen VIP

Senast publicerade
Martallen
Myror
* Se alla