Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

exi du exi jag




förunderligt det är
att du har
förnimmelse
av min existens



att du liv
vill mig gott



så gott
att du t.o.m
berett mig plats
i ditt eget hjärta



därinne i ditt
godas beskydd



tillåter du min
livslängtan
och mitt hopp
att spira








Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-21 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP