Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur jag överlever (på självaste julafton)




Hur jag lever är en komplex fråga
Mina frågetecken är utropstecken
Jag visste det!

Nu på självaste julafton
när snön ligger kall och vit
månen lyser upp, snart är den hel

Tänker jag i banor
som är förlåtande
men jag låter dem gå

Låter dem drunkna
i sin egen berättelse
simma i sin dy

Jag hade tänkt komma
med trollstaven
göra magi

Det mottogs med ovilja
och jag föl till reträtt
ett hårt slag

Men jag fortsatte leva
vände på saker
efter ett tag

Nu tänker jag
känner en pirrande känsla
i hypothalamus

Förvissad om min nya väg
hur bra det ser ut
litar på det










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-24 07:34



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Lycka till på din nya väg!
2023-12-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP