Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kastar stjärnljus över min värld

I min famn jag bär
En fallen stjärna
Så beundransvärt vacker du var på himlavalvet
Så beundransvärt vacker du ännu är
Blottad är din kärna
Din inre glöd jag ser
Likt en ängel som förlorat sina vingar
Föll du från skyn
Du trodde dig inte vara älskad
Du önskade försvinna
Du önskade att fly
Men tro mig, du var efterlängtad
Ensam under vinterhimlen
Bad jag om en frände
Cassiopeja log
Ett plötsligt ljusspel, ett gudalikt skimmer
Det inre hoppet tändes
Tårfyllda ögon glänste
Hjärtslag utav glädje
Stråksymfoni nattens tysthet övertog




Fri vers av Skogsrået 2.0
Läst 80 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-12-25 01:26



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Jävligt bra.
2023-12-25

    Anna Ahlborg
Underbar!
2023-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Skogsrået 2.0