Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om misslyckad kommunikation


Små bubblor av hopp.

Av Julia Engström.

Vi lever alla i små bubblor av hopp.

Små separata mikrovarelser i ett anonymt universum som febrilt försöker nå varann.

Såg du att jag sträckte ut min hand?
Jag tittar på teve nu.

De små bubblorna spricker ibland. De faller till marken o blir små våta pölar av misslyckande.

Kommunikationskondoleanser. Onårbara omöjliga chanser o romanser.
Numret är tyvärr upptaget. Försök igen senare.

Döden går iallafall att ta på. Där tog det stopp.

Hoppas att anden slog sig fri ur bubblan och inte längtar mer.




Fri vers (Fri form) av Julia Engström
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-27 19:55



Bookmark and Share


  Gabrielw VIP
Snyggt skrivet, tycker att du fångade den inte alltid så friktionsfria längtan efter varandra bra!
”Kommunikationskondoleanser. Onåbara omöjliga chanser o romanser. ” fantastisk mening!
2023-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström