Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att skriva.


Bryta ny mark.

Av Julia Engström.

Varje stor talang.
Har sin egen falang.

Det är svårt att bryta ny mark.
Men somliga fyller ark efter ark.

Unika texter om samma sak.
Samma himmel men olika tak.

Ja, vi delar mycket vi poeter.
Kärleken till ordets möjligheter.

Men trots att alla skriver om hjärtesorg.
Så är det bara du, ifrån din lilla borg.

Det är bara du som klyver orden just så.
Talangen ligger i att få andra att förstå.

Att visa dem just dina speciella färger.
Jag tror att det är så vi omgivningen snärjer.







Fri vers (Fri form) av Julia Engström
Läst 52 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-06 14:42



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
"Unika texter om samma sak.
Samma himmel men olika tak".

Snyggt om det speciella men ändå självklart gemensamma.

2024-05-09

    Sefarge VIP
Entusiast-merande skrivet!
Om att finna sin egen
röst i poet-etern
;)

2024-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström