Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Besitta

utan övertygelse
saknar tro
fri från hjältar
vill inte ha ideologi
lyder inga dogmer
har inga medaljonger
för trygghet
fyller mitt inre med dig
skyddar mig
besitter mitt hjärta
kosmiskt
accepterar mitt sinne
dess nya verklighet
att älska dig blir enkelt


- Översättning frank Bergsten




Fri vers av Colm Kiernan
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-12-28 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Colm Kiernan
Colm Kiernan