Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det oändligt beskyddande vinterlandskapet

När du plötsligt blivit äldre än barn
Finns då några snöflingor kvar
Att falla med mot morgondag?
Eller kommer solen att smälta allt som var
Ditt oändligt beskyddande vinterlandskap?




Bunden vers av Denfalskapoeten18 VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-01-05 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Denfalskapoeten18
Denfalskapoeten18 VIP