Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är vi



det är vi som
köper på amazon

det är vi som äter
på mcdonalds

det är vi som
ser på netflix

det är vi som
har iphones

det är vi som
förstör världen
och vi klagar på eliten...









its we who
buy on amazon

its we are the
ones who eat
at mcdonalds

its we who are
watching netflix

its who we
have iPhones

its we who are
destroying the world
and we complain about the elite...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Live2Dream VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-06 18:13



Bookmark and Share


  Hubert
Så sant, det är vi.
2024-01-06

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det är hur logiskt som helst, Bravo!
2024-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Live2Dream
Live2Dream VIP