Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelse

 

 

vem minns imorgon

dina ord

som du målade

vackert och omsorgsfullt

fyllda av värme och kärlek

 

vem minns imorgon

vem du var

som fick dom

känna sig sedda

känna sig utvalda

 

idag har någon annan

tagit din plats på tronen

vävt nya livstrådar av ord

att sträcka sig mot

och se upp till

 

idag skapas igen

nya dikter föds

önskningar inlindade

i färgglada paket av ord

vädjande om bekräftelse

 

vem minns idag 

vem du var igår

om du inte återskapar

den levande själ du är

mer bländande än igår




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2024-01-08 10:01



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Fint!
2024-01-09

    Sefarge VIP
Så kan det även te sig?
En förbruknings vara
Som allting annat:ord
förhoppningsvis med
någon mening inuti?
;)
2024-01-09

  La Magnólia VIP
Så sant skriftat. Så fort allt förändras. Fint fångat.
2024-01-08

  Kungskobran VIP
Sakta min vän
sopas spåren av dig igen
när du skall till atomer förbli
när livet är förbi
Kanske finns något kvar
av allt det du skrivit i dina dar
som läses av någon i framtiden
som undrar, ”vad var du för en?”



2024-01-08

    Julia Engström
Gillar speciellt sista stycket. Vackert.
2024-01-08

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text om att det ibland är svårt att räcka till som man är.
2024-01-08

  Sparvögat VIP
Så fint ord skapar ord ~
som i livets mosaik…
2024-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP