Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snippan

 

 

vad snippa betyder vet de flesta

dock inte domare i rätten

det är det intima mesta

förstås på alla sätten

 

barnens rätt ofta negligeras

det kan inte tydligare sägas

barn borde alltid respekteras

på barn det borde hejas

 

domare borde sexualupplysning få

kanske de skulle bättre då förstå

vad en snippa är och betyder

under samma lagar lyder

 

barn så utsatta alltid är

blir misstrodda, till besvär

vuxna sig från skuld svär

fega de alltid är

 

en reprimand domaren fick

omtagning av rättegång 

denna gång det gick

rättvisan ej till förfång

 

gör om, gör rätt

rättvisan segrat har

över denna fega karl

är inte mer än rätt




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-07 09:34



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Domare Dum Dummare Dummast
2024-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Vuxna har ofta bristande förståelse för barns sätt att förmedla sina upplevelser.
Skönt för flickan att hon fick upprättelse.
2024-05-08

  Kungskobran VIP
snippa snapp snut
fick till sist ett rättvist slut
2024-05-07

  överlevaren VIP
Ett dilemma för de drabbade, bra att rättvisan slutligen segrade.
2024-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP