Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter jul


fattigmånad
ah! en fläkt av den rika
granbarrsdoften




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-19 13:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv har jag det lika gott ställt som innan julen.
Det är en fördel med att INTE fira de där fånerierna.
2024-01-22

  Annie b'larsson VIP
Jaa, det finns kompensation som duger gott!
2024-01-21

  Respons VIP
Ja, allt som kompenserar kan väl vara av godo!
2024-01-19

    Lena Söderkvist VIP
Hög igenkänningsfaktor.
2024-01-19

  TrollTörnTrappan VIP
Rika eller rikliga - vilket ord man nu vill/kan kosta på sig att begagna...
2024-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP