Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noterat


tiden
den som rusar
mot slutet
som ingen slipper undan

tiden
som står stilla
när längtan
får timmar att bli långa

slutet på längtan
när väntan är över
när tiden rusar
eller står stilla

det är då
man antingen
är död eller lever







Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-19 22:37



Bookmark and Share


  karenina VIP
Så väl beskrivet om hur längtan och tid ter sig
2024-01-21

    ej medlem längre
*SNIFF SNIFF*
2024-01-19

    ej medlem längre
på vilket sätt är det noterat?
mina kvitter refuseras hela tiden.

är du ett eko?
2024-01-19
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP