Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku


västergöken gol

när solen gick upp i öst

kom regnet från norr




Bunden vers (Haiku) av SpamPippiL VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-05 15:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vi har en gök som galer här var morgon, samt fåglar som kvittrar dygnet runt, ro i själen, oaktat regn eller sol
2024-05-17

  lodjuret/seglare VIP
En enda ros få här vara länge.
(Parafras på dikter flera)
2024-05-05
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP