Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dåres bekännelse

jag ser dig från långt bort obemärkt, livet går vidare för dig obemärkt, efter allt som har hänt,  hjulet har börjat snurra vidare inget stannar i gårdagen förutom jag.

även om du föreblir sittande i mörkret, så kommer solen forsätter ljusa om dagen

livet är en pjäs och nu har alla masker avslöjat sig, jag är dåren och inget annat för dig, denna karaktär passar tydligen mig, livet gick vidare för allt och alla utom mig jag är kvar i går dagen sittande som en dåre på scenen utan dig.

med och utan din närvaro är jag kvar där utan något som helst syre,  jag är kvar med alla masker som lämnades på scenen jag är kvar, användande alla masker för att klara av dagen bara för att möta en ny dag utan mening och syfte.

jag vet att många påstår att det är bättre att ha älskat och förlorat än att aldrig ha älskat alls.

innerst inne så tro jag inte på det, smärtan och tomrummet som lämnas efter avskedet är ihålig och kan aldrig fyllas, det är ett obeskrivlig smärta och långvarig som inte går att släcka, så nej! jag tror inte på det.  

Ingen pratar om tiden efter, alla pratar om hur fint och vackert det var, men inte hur förkrossad och förstört man blir, jag är!
nej! allt som sägs och skrivs kan inte ersätta dig och alla sår som efter lämnas och trasiga bitar som jag själv får plocka, ingen nämnar de.

Nej! jag tror inte på kärleken och oavsett hur mycket jag än försöker filisofera, och övertala mig själv,  jag har tappat all tillit för kärleken och dess skitsnack.

det spelar ingen roll hur mycket vi har pratat och sagt du hade redan bestämt dig om vad du ville göra och jag vet att alla kommer säkert säga,  gå vidare hon är inget för dig, som sagt, lättare sagt än gjort, jag kanske väljer att dränka mig själv i sorg och underhåller alla som läser allt jag skriver bara för nöjets skulle och se deras reaktion och höra deras tungaplåder.

jag talar till alla hjärtekrossare där ute, ni vet vad jag syftar och pratar om 

Avslutningsvis så finns det inget värre än att personen som älskar dig och du älskar, men väljar att gå vidare och lämnar bara känslor av utnyttjande och besvikelse med en hint av en kniv i själen och inte är villig att offra något för att vara med dig.

 




Fri vers (Fri form) av A.G.M VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-07 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.G.M
A.G.M VIP