Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar till hösten

Jag längtar till hösten

Den har en speciell känsla när den kommer

inte så varmt och lagom kallt

Jag älskar hösten

De friska Vindar som smeker 

De mörka kvällar med dess Kristallkrona som omfamnar mig  

Jag älskar hösten

Vi kryper närmare varan, du börjar kyssas

du börjar lukta på mig

tycker att jag på minner om en hint

av vanilj , cigar och ingefära

du kryper närmare

Jag älskar när du är ny rakad viskar du 

Vi somnar inför kvällen

Berusade av varandra

Jag älskar hösten när den för dig nära mig




Fri vers (Fri form) av A.G.M VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-17 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.G.M
A.G.M VIP