Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stenhuggarmon


skogen och jag II


tallarna andades sitt syre
rakt in i min själ
mon var öde
stigen var isig och hal

mina stigar bar
i snö och blåbärsris

går mina egna vägar
som alltid
ensam men aldrig allena

skogen viskar
du är min
jag är din

skogen är allt
som människan saknar








Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-03 21:42



Bookmark and Share


  karenina VIP
Mkt fin, tycker om. Förmedlar lugn och trygghet
2024-02-05
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP