Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten handlar om min älskade pappa Frank. Det finns inga ord som kan uttrycka den kärlek och tacksamhet jag känner för dig.


Din Vackra Själ

Du är och har alltid varit min kära älskade underbara far
Jag önskar du var här nu då hade du fått en bamsekram
Varje gång jag tänker på dig känner jag kärlek inom mig
Det finns ingenting som kan hindra mina känslor för dig.

Du är så naturlig och nära i kontakt med den som du är
Du är så rolig du får oss skratta och glömma alla besvär.
Med dig så glömmer jag världen just då svävar jag fram
När våra armar möts är det som världen ryms i en kram

Med dig är jag lugn för jag vet att varje intention är god
Du är som en ängel sprider värme och ljus över vår jord
Det finns inga ord som beskriver vad du betyder för mig
Det är en djup obeskrivlig kärlek som jag känner för dig.

Du är alpha och du är omega du är måndag och fredag
Med dig så känner jag mig glad över att jag kan vara jag
Din vackra själ kommer alltid vara min stora inspiration
Genom tid och rum kan du känna all kärlek från din son




Skapa | Skriva av Daniel Franker
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-09 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Franker