Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försummelse

Emotionell försummelse, som barn 
Hur påverkas man sen, som vuxen?
När man är van
En officiell liknelse till, ett barn
Du märks som liten och ovuxen
Om du är spontan
En Traditionell händelse, som barn
Varför mörkas, så många av kruxen?
Vad är en human?
Och Hur kan man samverkas med en vuxen?
Som är en veteran
En emotionell försummelse som barn, blev
En Kriminell i fängelse, och först till kvarn
En visuell betydelse, som är ett knytet garn
En spirituell varelse, som var en Schaman




Fri vers av Anonym__ VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-11 14:40



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
En dikt som visar hur det jongleras med barnet, som verkar sluta mitt i eller rentav börja, som ger mer frågor än svar, med andra ord en väl infångad återspegling av hur livet kan te sig för några av oss! Starkt! Fortsätt skriva!
2024-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Anonym__
Anonym__ VIP