Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Knytet i ryggsäcken

Om jag bara fick  
Knyta ihop min knut  
Ett passande skick  
En rispa blev akut

Ett Styng här   
Ännu en rispa ny
Ett styng där    
Behöver bara sy

Det skulle va bra
Om jag visste vem jag är
Eller vart jag ska
Om du visste vad jag bär

Knytet är ryggsäcken
Som kan ta slut
Det som tar knäcken
Innan vi pratar ut

En röd tråd
Som är knuten
En slags kod
Som är sluten

Om jag bara kunde
Få prata ut  
För den sjunde
Knyta min egna Knut




Fri vers av Anonym__ VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-01 05:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anonym__
Anonym__ VIP