Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din existens är ditt högsta värde

I den etiska neurologin i din hjärna
har du kognitiva former av värden
som ditt medvetande kan arbeta med
i kraft av att dessa har en begriplig form för dig

Det är inte säkert att du vet exakt
vad dina värden är
men en sak är säker
ditt högsta värde är
värdet av din egen existens




Fri vers av Jesse Jöns Tufve
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-11 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesse Jöns Tufve
Jesse Jöns Tufve